Logo

Numit uneori si sigla, este un element grafic folosit pentru identificarea unei firme, a unui produs, organizatii, eveniment etc. Logoul trebuie sa evidentieze semnificatia numelui sau activitatea companiei si sa redea renumele acesteia. Acest lucru poate fi realizat printr-un simbol grafic si/sau al unui scris selectat. Pentru aceasta trebuie sa fie aplicata formula “KISS” (Keep It Short and Simple), ceea ce inseamna “ce este simplu se memoreaza usor”. De obicei sarcina creatiei logoului respectiv ii revine unui graphic designer.

Carti de vizita

Cartile de vizita sunt mici bucati de hartie cartonata care poarta informatii de afaceri despre o companie sau o persoana. Acestea sunt impartite in timpul prezentarilor formale ca un mijloc usor si comod de memorare. O carte de vizita include, de obicei, numele personei, afilierea companiei (logo) si informatii de contact, cum ar fi adresa, numar de telefon/e, numarul de fax, email si website. Aceasta poate include, de asemenea, contul bancar si codul fiscal. O carte de vizita profesionala va include una sau mai multe aspecte de design vizual care atrag atentia.

Broşuri, cataloage, flyere

Acestea pot fi modul de prezentare al ofertei generale de servicii si de preturi pentru afacerea ta. Intregul continut ar trebui sa fie convingator, sa emane incredere in ceea ce oferi si sa inspire calitate si profesionalism cititorului. Daca cititorul va simti ca stii despre ce discuti se vor simti in siguranta stiind ca poti face treaba pana la capat cu profesionalism. Calitatea este foarte importanta. O astfel de creatie de calitate trebuie sa fie in TOP-ul prioritatilor tale.

Servicii oferite

Website Design personalizat

Fiecare website beneficiaza de un design personalizat, realizat in urma discutiilor purtate intre reprezentantul nostru si Dvs. In functie de cerintele pe care le aveti, unul dintre designerii de proiect o sa va prezinte in mai putin de 48 de ore un model de design pentru noua pagina web.

Internet Marketing
Daca aveti un site web cu afaceri de vanzare produse si servicii, Insales Design va propune un ajutor prin Internet Marketing si publicitate online, cu alte cuvinte promovare web.. Acum puteti apela la aceste servicii de promovare online pentru afacerea Dvs.
Identitate vizuala

design logo vectorial (realizare sigla), precum si realizarea de articole personalizate (design stationary);
design carte vizita (business card);
design coala antet (foaie A4 personalizata);
design plic de corespondenta (plic personalizat);
design articole / formulare interne;
design mapa de prezentare;
design manual de identitate;
realizare semnatura e-mail;
realizare amprenta stampila;
car skin

Web Programming

Orice site realizat de noi nu se limiteaza doar la design ci este sustinut prin limbaje de Programare Web, de exemplu, PHP & MySQL, JavaScript si altele. Utilizarea acestora confera o viteza mai mare la incarcarea paginilor si dau un plus de securitate site-ului.

Gazduiere Web (Web Hosting)
Va oferim mai multe pachete de web hosting, pachete de gazduire care sunt clasificate in asa fel incat clientii nostri sa poate alege pachetul ideal de gazduire web. In functie de necesitatile website-ului Dvs va oferim pachete de gazduire web personalizate. Astfel pachetele de web hosting vor avea diferite parametrii la urmatoarele factori: spatiu de stocare pe server, numar adrese de email, numar subdomenii, numar baze de date, numar conturi FTP si altele. Caracteristicile serviciilor noastre de gazduire.
Print design
De la pliante, logo-uri si corporate identity la brosuri, carti de vizita, bannere si car skin, Insales Design va promoveaza afacerea prin servicii de print design. Colaboram strans cu Dvs. pentru a promova imaginea afacerii Dvs in cel mai efectiv mod posibil. Dintre servicii printare si tiparire, imprimarea de bannere uriase, postere a devenit unul dintre cele mai cautate obiecte promotionale pe piata de marketing.